Dyshja Fantastike – Episodi 33

Posta

Dyshja Fantastike – Episodi 33

17:00 21/08/2019

Barxha ndodhet në rrezik. Çfarë po i kanoset atij? Marrëdhënia mes Jamur dhe MKXh-së sa vjen dhe bëhet më e afert. Jamur i propozon atij të darkojnë sëbashku por tashmë si burrë dhe grua. Si do ta presë këtë lajm MKXh-ja? Barxha do të bëjë një marrëveshje të rëndësishme…


Reklama
LAJMET

Të ngjashme

Reklama
UKT
UKT

Grupi