Dyshja Fantastike – Episodi 35

Posta

Dyshja Fantastike – Episodi 35

17:00 23/08/2019

MKXh bashkë me ekipin e policisë vihen në kërkim të Barxhës. Nilyfer dhe Feridun janë të dëshpëruar nga zhdukja e Barxhës. Çfarë po ndodh me këtë të fundit? Ela rrëmbehet nga të njëjtët përsona që kanë rrëmbyer Barxhën. Çfarë do të kërkojnë ata nga ajo?


Reklama
LAJMET

Të ngjashme

Reklama
UKT
UKT

Grupi