Dyshja Fantastike – Episodi 36


Dyshja Fantastike – Episodi 36

17:00 26/08/2019

Ela vazhdon të marrë kërcënime. Çfarë vendimi do të marrë ajo mbi jetën e Barxhës? MKXh i premton Jamurit se do ta lërë profesionin e tij sapo të shpëtojë Barxhën. A do t’i besojë dot ajo fjalëve të tij? Për çfarë do të bisedojnë Juksel dhe Feridun? Nilyfer ndodhet në rrezik. MKXh merr një lajm jo të mirë mbi shëndetin e tij…
Të ngjashme