Dyshja Fantastike – Episodi 37


Dyshja Fantastike – Episodi 37

17:00 27/08/2019

Ela rrëfen çdo gjë në mënyrë që Barxha të jetojë. Nilyfer shoqërohet për në polici. Cila është arsyeja? Pasi prokuurori vritet jepet urdhëri dhe për vrasjen e Barxhës. Çfarë do të ndodhë me këtë të fundit? A do të mundet MKXh ta gjejë e ta shpëtojë atë ?
Të ngjashme