Dyshja Fantastike – Episodi 38

Dyshja Fantastike – Episodi 38

17:00 28/08/2019

Barxha dhe MKXh përfshihen në një operacion të rëndësishëm për kapjen bandës më të madhe në vend. Si do të shkojë ky operacion? Çfarë do të ndodhë më MKXh –në? Juksel ka diçka të rëndësishmë për t’i dhënë Barxhës. Për çfarë bëhet fjalë? Ela përsëri ndodhet në rrezik…


Delta
LAJMET

Të ngjashme

KPT
KPT
UKT
UKT
Doktori