Dyshja fantastike – Episodi 4

Dyshja fantastike – Episodi 4

17:00 11/07/2019

Barxha dhe MKC hasin me problemet e para sapo hynë në

qeli. Ata do të kenë një vizitë nga profesori i tyre. Çfarë ka për tu thënë ai?

Barxha është i vendosur të arratiset dhe për këtë kërkon ndihmë nga MKC. Gjithashtu

dhe babai i Barxhes është i vendosur të ndihmojë djalin e tij të arratiset nga

aty. Kush do ta ndihmojë atë në këtë plan? Një paralajmërim vjen për MKC-në…

Të ngjashme

Grupi

Kallezo