Dyshja fantastike – Episodi 5Dyshja fantastike – Episodi 5

17:00 12/07/2019

Babai i Barxhës kërkon ndihmë tek profesori i djalit

të tij. Jamur shkon të takojë MKC-në në burg. Çfarë do të thuhet mes tyre?

Gjithashtu dhe Nilyfer me një identitet të rremë arrin të takojë Barxhën dhe i

jep indikacionet që babai i këtij të fundit i ka dhënë asaj. Një sulm tjetër po

përgatitet për Barxhën dhe MKC-në…
Të ngjashme