Dyshja Fantastike – Episodi 7

Dyshja Fantastike – Episodi 7

17:00 16/07/2019

Hakan vret profesor Sadriun dhe i ngre një kurth Barxhës. Nga ana tjetër MKXH-ja ka kapur Semihun, njërin nga njërëzit më të besuar të Hakanit. Çfarë do të thuhet mes Juksel dhe babait të Barxhës? Çfarë po ndodh me këtë të fundit? A do të arrijë MKXH-ja ta shpëtojë atë?
UKT
Grupi
LAJMET

Të ngjashme


UKT
Grupi