Dyshja Fantastike – Episodi 8

Dyshja Fantastike – Episodi 8

17:00 17/07/2019

Barxha dhe MKXH-ja arrijnë të shpëtojnë nga bomba e aktivizuar duke përdorur Semihun.

Çfarë do të ndodhë më këtë të fundit?

Në ditën e ditëlindjes së Kan Juksel shkon të takojë Jamurin dhe i kërkon që të dorëzojë MKXH-në sapo ai të vijë te ditëlindja e djalit të tij.

Barxha shkon t’i kërkojë një nder tjetër Nilyferit…
UKT
Grupi
LAJMET

Të ngjashme


UKT
Grupi