Dyshja Fantastike – Episodi 9

Dyshja Fantastike – Episodi 9

17:00 18/07/2019

A do te zbulojë gjë Barxha nga kamerat e sigurisë? MKXh shkon në ditëlindjen e djalit të tij. Ndërkohë që ai është në shtëpi Jamur telefonon Jukselin për të bërë të mundur kapjen e tij. A do të mund të arratiset dhe kësaj here MKXH-ja? Barxha takohet me babain e tij, ai i jep ca armatime që mund t’i vinë në ndihmë atij. Hakan urdhëron vrasjen e Semihut. Çfarë do të ndodhë në të vërtetë me të?

Të ngjashme
UKT