Stresi nuk e konsideron veten një partner që do ta kufizonte apo kontrollonte të dashurën vazhdimisht, por ka disa kushte. Reperi shprehet për “Shije Shtëpie” në Tv Klan se nëse partnerja do të dilte në mbrëmje, nuk do t’i pëlqente të kthehej kur të zbardhte dita. Gjithsesi, ai thotë se e njeh mirë njeriun në krah të tij dhe e di që kjo nuk do të ndodhte, por edhe ai do të tregonte një përkujdesje të veçantë në raste të tilla.

Stresi: Në momentin e parë që unë e di se  kë kam partnere dhe e di se ajo del në një club, me shoqet e veta, unë po atë rast nuk e marr në telefon, për ta lënë të qetë, që të jetë e qetë me shoqet e veta, që mos ta ketë mendjen te unë “ububu, se mos mendon kështu Arkimedi, obobo mos m’i bie telefonit”. Kurrë nuk do t’i bija telefonit, domethënë duke e ditur që partnerja nuk mund të vijë në 6 të mëngjesit pas club-it, ajo dihet, më kupton.

Ermelinda Ndoja: Pra ndryshojnë oraret?

Stresi: Jo, po s’mund të vish ti në 7 të mëngjesit kur të gdhijë. Kjo s’ka logjikë se po ta bëjmë ne të njëjtën gjë në 7 të mëngjesit edhe mund të mos hapet dera. Por duke e ditur se çfarë njeriu ke në krah, realisht unë nuk i kam këto mendime të këqija, këto mendime negative që ka dalë me shoqet e ngushta, po kënaqet, normalisht që do ndikoj në atë club ku shkon që unë t’ia rezervoj pasi unë këndoj nëpër club-et e Tiranës dhe të kërkoj që të lutem ma kini kujdes është normale sepse sot ka njerëz… ti mund të jesh vajzë shumë e mirë, por ka meshkuj që të ngacmojnë  dhe kjo ndodh përditë.

Gazetarja Adela Hysenllari mendon se kjo është një kufizim ndaj vajzës sepse orari nuk përcakton se çfarë mund të ketë ndodhur ose ajo mund të ndihej keq për shkak të këtij kujdesi që mund ta konsideronte të panevojshëm. Stresi shton se është një masë për të parandaluar çfarëdo ngjarjeje, për më tepër duke qenë partnerja e një personazhi publik por edhe kujdes, përzier me pak xhelozi.

Stresi: Unë po flas për një përkujdesje ndaj saj duke e ditur që në ditët e sotme çfarë ndodh nëpër club-et e Tiranës. Dakord, je xheloz? Po, jam xheloz, normale./tvklan.al