E dashura shqiptare e djalit të Schwarzenegger

E dashura shqiptare e djalit të Schwarzenegger

20:53 15/11/2019

Djali i Arnold Schwarzenegger është parë të dalë dorë për dore me të dashurën e tij shqiptare në Hollywood. Bëhet fjalë për një 21-vjeçare, e cila është shkolluar në Kaliforni.

Vajza quhet Niki Dodaj, me prindër shqiptarë që emigruan drejt Shteteve të Bashkuara të Amerikës në vitet ’90.

Joseph Baena është fëmija që aktori pati me një punonjëse nga shtëpia e tij dhe që ia njohu atësinë në vitin 2011, megjithëse prezenca e tij nuk ka munguar në jetën e të birit.

Klan Plus
UKT
Grupi
LAJMET

Të ngjashme


UKT
Grupi