“Quiz me 5 yje” udhëton në Beratin historik. Informacion, muzikë,
zbavitje me konkurrentin Said Sagajeva.

“Ka një mesazh për ty/ Silda u përball me depresionin, por në ndihmë i
erdhi ëndrra e fëmijërisë. Kë ka thirrur sot ajo?

“Ka një mesazh për ty/ Ramizi ka gabuar rëndë dhe kërkon një shans të ri
nga e fejuara e tij. A ka ardhur ajo?

“Shihemi në gjyq” gruaja gjermane akuzon Blerimin se shkon sërish me gruan e parë..

“Tani mund të këndosh” me këngëtaren Marsela Çibukaj. Kujtime dhe muzikë. Historia e trishtë e emigrimit të saj në Itali…