#EDielaShqiptare nga #ArditGjebrea prej vitit 2008 në #TvKlan, programi më popullor në të gjitha familjet shqiptare çdo të dielë. Një program i cili përfshin një fashë orari maratonë, prej 6 orësh transmetim.

Jemi në javën e 8-të të “Mam po ti?!”, fazë e cila na njeh me 5 artistë që kanë kaluar me sukses fazën e parë. Ata janë: Rejdi Spahiu bashkë me mamanë Zhaneta; Eliza Thartori me mamin e saj Flutura; Marinela Lamcellari me mami Bukrën; Liljana Neziri me motrën Lubjana dhe Ester Qendro me mamanë e saj Vasilika.