E diela shqiptare – Power kidz 6! (21 Qershor 2020)


E diela shqiptare – Power kidz 6! (21 Qershor 2020)

19:41 21/06/2020

Power Kidz 6 – java e dytë, faza gjysmëfinale, vijojnë lojrat dhe sfidat mes Joel, Iris, Etien dhe Dionis
Të ngjashme