E diela shqiptare – “Quiz me 5 yje”, Hertoni fiton 1085 euro! (13 Shtator 2020)


E diela shqiptare – “Quiz me 5 yje”, Hertoni fiton 1085 euro! (13 Shtator 2020)

19:01 13/09/2020

“Quiz me 5 yje” në Vlorë. Lojëra, pyetje interesante dhe sigurisht para për të fituar. Cili do jetë konkurrenti i radhës? Sa para do të fitojë Hertoni?Të ngjashme