E Diela Shqiptare – Të Panjohurit – Olti Lamçe! (21 Shkurt 2021)E Diela Shqiptare – Të Panjohurit – Olti Lamçe! (21 Shkurt 2021)

19:46 21/02/2021

Një konkurrent, 8 të panjohur dhe një i afërm misterioz. Shuma që mund të fitohet – 20 mijë Euro.

A do t`i fitojë konkurrenti Olti Lamçe 4000 euro? Janë edhe 4 të panjohur në lojë dhe e afërmja misterioze.Të ngjashme