E Diela Shqiptare – Zana Çela, 4 vjeçari i teatrit pa teatër (11 Korrik 2021)


E Diela Shqiptare – Zana Çela, 4 vjeçari i teatrit pa teatër (11 Korrik 2021)

16:52 11/07/2021

Nje guide historike dhe artistike mbi 5 vitet e Zana Çeles si Drejtoreshe e Pergjithshme e Teatrit te Operas.Momente artistike ne skenen e programit E Diela Shqiptare me te rinjte e zbuluar dhe trajnuar nga TKOBAP dhe te angazhuar ne role kryesore ne shfaqjet e 4 vjecarit te fundit ne kuader te projektit “Artistet e se Ardhmes”.Të ngjashme