Selimja ka thirrur në “Shihemi në Gjyq” vëllain, Tomorrin. Ajo thotë se ai është shkak që ajo nuk ka patur dijeni për kalimin e pasurisë drejt djalit. Tomorri ka marrë një prokurë nga Yzeiri, bashkëshorti i Selimes dhe sipas udhëzimit të tij, e ka kaluar pasurinë e çiftit në emrin e tij dhe të djalit të tyre.

Selimja e akuzon të vëllain në rubrikën e së “Dielës Shqiptare” në Tv Klan se ai nuk e ka vendosur në dijeni. Megjithatë, rezulton se as ajo vetë nuk ka ditur asgjë se ku shkonin të ardhurat e saj të 40 viteve sepse ia kishte lënë gjithçka në dorë bashkëshortit që thotë se “i besonte shumë”.

Selime: Kam punuar 40 vjet punët më të vështira, punët më të rënda.

Eni Çobani: Ku ke punuar?

Selime: Kam punuar në Shqipëri në fermë, mjelëse lopësh, kam punuar dhe në Greqi sanitare, kam mbajtur njerëzit më të vështirë me të metat mendore.

Eni Çobani: Shumë mirë, po. Ku i çoje këto paratë?

Selime: U mbyll puna në Greqi, ikëm në Itali.

Eni Çobani: Zonjë e nderuar, ku i ke çuar paratë që ke marrë edhe si mjelëse, edhe si sanitare?

Selime: T’i tregoj unë bashkëshortit ia kam dhënë bashkëshortit se e doja shumë, e besoja shumë dhe kishim shumë marrëdhënie të mira. Si përfundim ai i ka hedhur të gjitha në emër të vet, nuk e di çfarë ka bërë, mua as më pyeste, se ku i çonte, se ku i bënte, ore si e ke menduar, ”hë se do e rregullojmë në fund” dhe unë besova.

Eni Çobani: Kur në fund?

Selimja: Sot jam kështu, bilbil./tvklan.al