Zgjidhja e enigmave ndihmon në përmirësimin e proceseve tona njohëse, forcon lidhjet midis qelizave të trurit dhe përmirëson kujtesën. Dhe ata janë gjithashtu shumë argëtues! Pra, duke zgjidhur enigma, ju në thelb po vrisni 2 zogj me një gur.

Sot ne ju sjellim një enigma mjaft interesante dhe të vështirë, ku duhet të përdorni logjikën dhe t’i kushtoni rëndësi detajeve. Merrni kohën tuaj dhe kënaquni.

Kush është gruaja e tij në foto? Nëse nuk e gjeni dot përgjigjen e keni mëposhtë:

Gruaja e burrit në foto është ajo që ka unazë në gisht. Nëse e vini re vetëm gruaja dhe burri kanë unë, gratë e tjera jo. /tvklan.al