Edicioni i 17-të i Tirana Film Festival

Edicioni i 17-të i Tirana Film Festival

16:03 21/09/2019

Tirana Film Festival vjen në edicionin e 17-të të tij. Në ekranin e madh do të transmetohen mbi 200 filma një pjesë e të cilëve janë fitues në festivale të rëndësishme. 

Nga data 23 deri në 29 Shtator, Tirana i dedikohet filmit. Tirana Film Festival sjell në këtë edicion të 17 në ekranin e madh 200 filma, disa prej tyre fitues në festivale të kategorisë A. 

Programi Retrospektivë është ajo çka do të sjellë çifti Ali Asgari dhe Farnoosh Samadi, të dy anëtare të Akademisë së Artit e Shkencës SHBA.

Kinema Millenium dhe Agimi do të jenë mikpritëset e eventit më të rëndësishëm kinematografik për një javë.

Tv Klan

LAJMET
Të ngjashme
KPT
KPT
UKT