Edicioni i lajmeve 14 Shtator 2009, ora 19 30


Edicioni i lajmeve 14 Shtator 2009, ora 19 30

20:44 14/09/2009

Titujt kryesorë 14 Shtator 2009, ora 19 30

OSBE: Shqipëria kalon testin demokratik për zgjedhjet

Shqipëria kalon testin demokratik për zgjedhjet dhe votimet shqiptare i referohen standarteve më të larta të vendeve perëndimore. OSBE publikoi sot raportin për zgjedhjet e 28 qershorit, ku thekson progresin në administrimin e zgjedhjeve dhe faktin se nuk pati asnjë dëshmi për manipulim të rezulatit të votimit.

Presidenti i Republikës dekreton qeverinë e re

Presidenti i Republikës, Bamir Topi, ka dekretuar sot përbërjen e kabinetit të ri qeverisës. Pas këtij akti kushtetues, pritet votëbesimi i qeverisë së re në kuvendin e Shqiperisë dhe më pas betimi para kreut të shtetit.

Dita e parë e shkollës, 650 mijë nxënës nisin mësimin

Ka nisur sot viti i ri shkollor për 650 mijë nxenës të arsimit 9 –vjeçar dhe atë të mesëm. Kryeministri Berisha premton investime dhe reforma në arsim. Dita e parë e shkollës shkakton kaos në trafikun e Tiranës.

Prishtina në protestë kundër protokollit EULEX – Serbi

23 organizata jo –qeveritare kanë protestuar në Prishtinë kundër protokollit të bashkëpunimit mes misionit EULEX dhe Serbisë. Sipas tyre, ky protokoll nënkupton vartesinë e Kosovës nga Beogradi.

Studimi europian: 1 ne 10 meshkuj vuajnë nga impotenca

Disa studime mjekësore europiane tregojnë se në çdo 10 meshkuj, 1 vuan nga impotenca. Në Shqipëri, kjo semundje mbetet problematike për shkak se meshkujt e kanë ende të veshtirë të konsultohen me specialistet.

Edicioni i lajmeve Tv Klan  – 14 Shtator 2009, ora 19 30  – Spiker: Sonila Meço


Të ngjashme