Klan NewsKlan NewsKlan PlusKlan PlusKlan RadioKlan RadioKlan MusicKlan MusicKlani ImKlani Im
uefa euro 2024
0
ditë
0
orë
0
min
0
sek

Edicioni i lajmeve 21 Gusht 2009, ora 19 30

Titujt kryesorë 21 Gusht 2009, ora 19 30

OSBE: 28 Qershori, zgjedhjet më të mira. Rama kundër

OSBE deklaron se zgjedhjet e 28 Qershorit, pavarësisht problemeve të vogla teknike ishin më të mirat e zhvilluara ndonjëherë në shqipëri. Por ish-kreu i PS del përsëri kundër OSBE duke u shprehur kundër zgjedhjeve dhe parlamentit të ri.

Kosove-Maqedoni: Projekti i Berishës çon shqiptarët në europë

Projketi i kryeministrit Berisha për bashkimin e kmbit, sëbashku me liderit kosovarë...