Edicioni i lajmeve 27 Qershor 2008, ora 19:30Edicioni i lajmeve 27 Qershor 2008, ora 19:30

20:15 27/06/2008

Titujt kryesorë 27 Qershor 2008, ora 19:30

Emerohet hetuesi që nxjerr sekretet e hetimit

Olsian Çela prezantohet te Prokuroria e Krimeve të Rënda, në një takim larg mediave. E vetmja meritë e tij është se ka qenë shok klase me kryeprokuroren Ina Rama.

Berisha firmos deklaratën e Londrës

Kryeministri Berisha ka firmosur deklaratën e Londrës, bashkë me liderët e partive të bashkimit demokratë ndërkombëtar.

Romano Prodi: Shqipëria shpejt në BE

Ish kreu i KE-së Romano Prodi dekaron se Shqipëria mund të jetë shpejt  pjesë e BE-së. Ai vlerëson reformat e shqipërisë në vite.

Ndarja Administrative, vëmendje politikës

Ekspertët i kujtojnë politikës që të mos anashkalojnë ndarjen e re administrative të territorit, e cila ndikon jo pak në proceset zgjedhore. 

Obama takon Klinton, “Bashkë kundër Mccain”

Barak Obama dhe Hilary Clinton, bashkohen në përpjekjet për të munur rivalin republikan Mccain, në zgjedhjet e nëntorit.

Edicioni i lajmeve e shtunë, 27 Qershor 2008, ora 19:30 – Spikere: Fioralba MishaxhiTë ngjashme