Elbasan, INUK rrëzon godinën 3 – katëshe


Elbasan, INUK rrëzon godinën 3 – katëshe

15:00 30/12/2014 INUK 2 ELBASANInspektoriati ndërtimor në Elbasan ka vijuar aksionin për prishjen e ndërtimeve pa leje dhe lirimin e hapësitave publike.

Radhën e ka pasur një ndërtesë 3 katëshe në afërsi të kryqëzimit të postës në qendër të qytetit, e cila është shpronësuar nga qeveria për investime publike.

Gjatë vitit 2014 ky inspektoriat prishi 47 objekte pa leje dhe 190 shtëpi të shpronësuara.

Tv Klan
Të ngjashme