JO VETEM MODE – EMISIONI 10 (SEZONI 4)

JO VETEM MODE – EMISIONI 10 (SEZONI 4)

12:13 21/11/2015

Humanizmi dhe jeta e një polikaneje në Parlamentin e Shqipërisë. Paspak në Jo Vetëm Modë, profili i plotë i deputetes Esmeralda Shkjau.

Një ekskluzive mbi punimet artizanale, në Javën Orientale të Pierre Cardin, Tiranë.

Komedi apo dramë? Kush është më e preferuar për yjet vetë, pavarësisht se në çmimet Oskar fitojnë rolet dramatike?

Sekretet personale të Dakota Johnson dhe jeta e aktores Drew Barrymore.


Delta
LAJMET

Të ngjashme

KPT
KPT
UKT
UKT
Doktori

EMISIONI 10 (SEZONI 4)

EMISIONI 10 (SEZONI 4)

12:13 21/11/2015

Humanizmi dhe jeta e një polikaneje në Parlamentin e Shqipërisë. Paspak në Jo Vetëm Modë, profili i plotë i deputetes Esmeralda Shkjau.

Një ekskluzive mbi punimet artizanale, në Javën Orientale të Pierre Cardin, Tiranë.

Komedi apo dramë? Kush është më e preferuar për yjet vetë, pavarësisht se në çmimet Oskar fitojnë rolet dramatike?

Sekretet personale të Dakota Johnson dhe jeta e aktores Drew Barrymore.


Delta
LAJMET

Të ngjashme

KPT
KPT
UKT
UKT
Doktori