JO VETEM MODE – EMISIONI 11 (SEZONI 4)

JO VETEM MODE – EMISIONI 11 (SEZONI 4)

12:33 28/11/2015

Një udhëtim i veçantë në godinën unike të Bankës së Shqiperisë, e cila tashmë vjen e rikonstruktuar dhe e hapur edhe për publikun kureshtar.

Robert De Niro dhe Anne Hathaway së bashku në një film komedi për shitjet online në fushën e modës.

Dashuritë e seks simbolit Jon Hamm dhe moda e yllit gazmor Elizabeth Banks.

Të ngjashme
UKT

EMISIONI 11 (SEZONI 4)

EMISIONI 11 (SEZONI 4)

12:33 28/11/2015

Një udhëtim i veçantë në godinën unike të Bankës së Shqiperisë, e cila tashmë vjen e rikonstruktuar dhe e hapur edhe për publikun kureshtar.

Robert De Niro dhe Anne Hathaway së bashku në një film komedi për shitjet online në fushën e modës.

Dashuritë e seks simbolit Jon Hamm dhe moda e yllit gazmor Elizabeth Banks.

Të ngjashme
UKT