EMISIONI 2 (SEZONI 3)

EMISIONI 2 (SEZONI 3)

10:00 20/09/2014

Një speciale për Festivalin e Venecias për shkëlqimin dhe yjet pjesëmarrës.

Një film i ri hollivudian me ikonat yje Meryl Streep dhe Jeff Bridges.

Martesat, divorcet dhe dashuritë e tjera të divës së popit Madonna.

Sfida e 4 rrotave bëhet mes përmasave dhe konsumit.

Një udhëtim unik në ambiente të shenjta ku secili prej nesh gjen paqe shpirtërore.

LAJMET
Të ngjashme
Delta

UKT

EMISIONI 2 (SEZONI 3)

EMISIONI 2 (SEZONI 3)

10:00 20/09/2014

Një speciale për Festivalin e Venecias për shkëlqimin dhe yjet pjesëmarrës.

Një film i ri hollivudian me ikonat yje Meryl Streep dhe Jeff Bridges.

Martesat, divorcet dhe dashuritë e tjera të divës së popit Madonna.

Sfida e 4 rrotave bëhet mes përmasave dhe konsumit.

Një udhëtim unik në ambiente të shenjta ku secili prej nesh gjen paqe shpirtërore.

LAJMET
Të ngjashme
Delta

UKT