JO VETEM MODE – EMISIONI 2 (SEZONI 4)

JO VETEM MODE – EMISIONI 2 (SEZONI 4)

11:17 19/09/2015

Një udhëtim me hapsirash të pafundme vreshtash për të shijuar dhe për të zbuluar më shumë për mbretëreshën e pijeve, verën.

Shpejtësi marramendëse dhe supermakina me bukuroshin e Formula 1, Jenson Button.

Juria, moda dhe filmat fitues në edicionin e 72-të të festivalit të filmit në Venecia.

Cilët janë yjet hollivudianë më seksi dhe me një trup perfekt? I zbulojmë bashkë paspak.

Delta
LAJMET

Të ngjashme

AZHBR
UKT
UKT

EMISIONI 2 (SEZONI 4)

EMISIONI 2 (SEZONI 4)

11:17 19/09/2015

Një udhëtim me hapsirash të pafundme vreshtash për të shijuar dhe për të zbuluar më shumë për mbretëreshën e pijeve, verën.

Shpejtësi marramendëse dhe supermakina me bukuroshin e Formula 1, Jenson Button.

Juria, moda dhe filmat fitues në edicionin e 72-të të festivalit të filmit në Venecia.

Cilët janë yjet hollivudianë më seksi dhe me një trup perfekt? I zbulojmë bashkë paspak.

Delta
LAJMET

Të ngjashme

AZHBR
UKT
UKT