JO VETEM MODE – EMISIONI 20 (SEZONI 4)

Posta

JO VETEM MODE – EMISIONI 20 (SEZONI 4)

19:01 06/02/2016

Një fundjavë dimërore në qytetin e serenatave, në Korçën e bukur e cila të ofron shumë gjëra në histori, traditë dhe kulinari.

Bradley Cooper rivjen në kinema me filmin e ri ‘Burnt’, një dramë për një shef kuzhine në Londër.

Sekretet e britanikes Tilda Swinton dhe moda e amerikanes Dakota Johnson.

Cilët jane make-up artist që zbukurojnë dhe kurojnë imazhin e yjeve Hollivudiane?

 


Reklama
LAJMET

Të ngjashme

Reklama
UKT
UKT

Grupi

EMISIONI 20 (SEZONI 4)

Posta

EMISIONI 20 (SEZONI 4)

19:01 06/02/2016

Një fundjavë dimërore në qytetin e serenatave, në Korçën e bukur e cila të ofron shumë gjëra në histori, traditë dhe kulinari.

Bradley Cooper rivjen në kinema me filmin e ri ‘Burnt’, një dramë për një shef kuzhine në Londër.

Sekretet e britanikes Tilda Swinton dhe moda e amerikanes Dakota Johnson.

Cilët jane make-up artist që zbukurojnë dhe kurojnë imazhin e yjeve Hollivudiane?


Reklama
LAJMET

Të ngjashme

Reklama
UKT
UKT

Grupi