EMISIONI 25 (SEZONI 2)EMISIONI 25 (SEZONI 2)

00:10 19/04/2014

Rolet më të bukura dhe një speciale për aktorin dhe producentin Leonardo Di Caprio.

Premiera Hollivudiane e filmit të animuar në 3D, Rio 2.

Jeta e aktores më të paguar në Hollivud Julia Roberts dhe dashuritë e më të dëshiruarit Ashton Kutcher.

Një website i ri për të rinjtë shqiptarë për të shkëmbyer veshjet personale.

Parukierët më të mirë shqiptarë mblidhen së bashku për here të parë në një olimpiadë ballkanike për tendencat më të fundit të stilimit të flokëve.
Të ngjashme


EMISIONI 25 (SEZONI 2)EMISIONI 25 (SEZONI 2)

00:10 19/04/2014

Rolet më të bukura dhe një speciale për aktorin dhe producentin Leonardo Di Caprio.

Premiera Hollivudiane e filmit të animuar në 3D, Rio 2.

Jeta e aktores më të paguar në Hollivud Julia Roberts dhe dashuritë e më të dëshiruarit Ashton Kutcher.

Një website i ri për të rinjtë shqiptarë për të shkëmbyer veshjet personale.

Parukierët më të mirë shqiptarë mblidhen së bashku për here të parë në një olimpiadë ballkanike për tendencat më të fundit të stilimit të flokëve.
Të ngjashme