EMISIONI 26 (SEZONI 2)

EMISIONI 26 (SEZONI 2)

10:00 26/04/2014

Stili Italian i automobileve në sallonin e famshëm të Gjenevës

Bamirësia e rradhës së ikonës italiane të modës Giorgio Armani në Ganë

Stili dhe moda e ciftit më të pëlqyer në ekranin e madh Brangelina

Në fushën e futbollit Australian per edhe në kombëtaren tonë, nje vajzë shqiptare e suksesshme jo vetëm në fushën e blertë

Hipizmi në Shqipëri, sporti me kuajt që të fton për tu ndjerë mirë me veten, por edhe për tu bërë bërë profesionist në gara

LAJMET
Të ngjashme
Delta

UKT

EMISIONI 26 (SEZONI 2)

EMISIONI 26 (SEZONI 2)

10:00 26/04/2014

Stili Italian i automobileve në sallonin e famshëm të Gjenevës

Bamirësia e rradhës së ikonës italiane të modës Giorgio Armani në Ganë

Stili dhe moda e ciftit më të pëlqyer në ekranin e madh Brangelina

Në fushën e futbollit Australian per edhe në kombëtaren tonë, nje vajzë shqiptare e suksesshme jo vetëm në fushën e blertë

Hipizmi në Shqipëri, sporti me kuajt që të fton për tu ndjerë mirë me veten, por edhe për tu bërë bërë profesionist në gara

LAJMET
Të ngjashme
Delta

UKT