EMISIONI 27 (SEZONI 2)

EMISIONI 27 (SEZONI 2)

11:06 03/05/2014

Në kinema një film i ri nga Ralf Fiennes për dashurinë sekrete të Charles Dickens.

Cfarë është Grey Power, fuqia gri?

Një hotel në trotuar në Milano ku luksi merr jetë nga e pabesueshmja.

Rolet më të mira dhe cfarë e bën seksi aktorin Johny Depp?

Eventi vjetor i Geraldina Sposa sjell në Tiranë tendencat më të fundit të veshjeve me të bardha, por vecon edhe nusen e vitit!

Të ngjashme
UKT

EMISIONI 27 (SEZONI 2)

EMISIONI 27 (SEZONI 2)

11:06 03/05/2014

Në kinema një film i ri nga Ralf Fiennes për dashurinë sekrete të Charles Dickens.

Cfarë është Grey Power, fuqia gri?

Një hotel në trotuar në Milano ku luksi merr jetë nga e pabesueshmja.

Rolet më të mira dhe cfarë e bën seksi aktorin Johny Depp?

Eventi vjetor i Geraldina Sposa sjell në Tiranë tendencat më të fundit të veshjeve me të bardha, por vecon edhe nusen e vitit!

Të ngjashme
UKT