EMISIONI 29 (SEZONI 2)

EMISIONI 29 (SEZONI 2)

09:00 17/05/2014

Rrjetet sociale dhe yjet. Cfarë postojnë celebritetet dhe cilat janë llogaritë më të pabesueshme në facebook apo twitter?

Natalie Portman bëhet muza e një fragrance të re.

Premiera hollivudiane e filmit komedi “Neightbors” me Zac Efron.

Përse yjet zgjedhin të jenë edhe imazhe për reklama televizive?

Një udhëtim ekskluziv i Jo vetëm modë në portin e Tivatit në Mal të zi, për tju sjellë imazhet e jahteve luksoze, të cilët nuk janë me mollë e ndaluar për shqiptarët.

Të ngjashme
UKT

EMISIONI 29 (SEZONI 2)

EMISIONI 29 (SEZONI 2)

09:00 17/05/2014

Rrjetet sociale dhe yjet. Cfarë postojnë celebritetet dhe cilat janë llogaritë më të pabesueshme në facebook apo twitter?

Natalie Portman bëhet muza e një fragrance të re.

Premiera hollivudiane e filmit komedi “Neightbors” me Zac Efron.

Përse yjet zgjedhin të jenë edhe imazhe për reklama televizive?

Një udhëtim ekskluziv i Jo vetëm modë në portin e Tivatit në Mal të zi, për tju sjellë imazhet e jahteve luksoze, të cilët nuk janë me mollë e ndaluar për shqiptarët.

Të ngjashme
UKT