JO VETEM MODE – EMISIONI 3 (SEZONI 4)

JO VETEM MODE – EMISIONI 3 (SEZONI 4)

10:49 03/10/2015

Kurorëzimi i më të bukurës Miss Universe Albania 2015 dhe Miss World Albania 2015 në eventin e përvitshëm me të ftuar specialë dhe yllin Italian Gabriel Garko.

Një profil i plotë ekskluziv i dy bukurosheve: Miss Universe Albania Megi Luka dhe Miss World Albania 2015 Daniela Pajaziti.

Një histori e vërtetë kampionësh shahu gjatë luftës së ftohtë në filmin “Pawn Sacrifice” me aktorin Tobey Magurie.

Jeta e kineastit Quentin Tarantino dhe Dashuritë e yllit Megan Fox.

Delta
LAJMET

Të ngjashme

AZHBR
UKT
UKT
Doktori

EMISIONI 3 (SEZONI 4)

EMISIONI 3 (SEZONI 4)

10:49 03/10/2015

Kurorëzimi i më të bukurës Miss Universe Albania 2015 dhe Miss World Albania 2015 në eventin e përvitshëm me të ftuar specialë dhe yllin Italian Gabriel Garko.

Një profil i plotë ekskluziv i dy bukurosheve: Miss Universe Albania Megi Luka dhe Miss World Albania 2015 Daniela Pajaziti.

Një histori e vërtetë kampionësh shahu gjatë luftës së ftohtë në filmin “Pawn Sacrifice” me aktorin Tobey Magurie.

Jeta e kineastit Quentin Tarantino dhe Dashuritë e yllit Megan Fox.

Delta
LAJMET

Të ngjashme

AZHBR
UKT
UKT
Doktori