JO VETEM MODE – EMISIONI 30 (SEZONI 3)

Posta

JO VETEM MODE – EMISIONI 30 (SEZONI 3)

15:24 18/04/2015

Një rezidencë ambasadoriale e shndërruar në një muze veprash arti unike. Takojmë paspak zonjën Tania Ramos dhe pasionin e saj për veprat antike dhe të çmuara.

Jeniffer Lopez dhe Rihanna dhurojnë zërin e tyre në filmin më të ri të animuar “Home”.

Cilët janë yjet më të çuditshëm Hollivudianë në lidhje me stilin dhe çfarë ofrojnë në jetën reale?

Dashuritë e “don zhuanit” anglez Jude Law dhe moda e bukuroshes amerikane Emma Stone.


Reklama
LAJMET

Të ngjashme

Reklama
UKT
UKT

Grupi

EMISIONI 30 (SEZONI 3)

Posta

EMISIONI 30 (SEZONI 3)

15:24 18/04/2015

Një rezidencë ambasadoriale e shndërruar në një muze veprash arti unike. Takojmë paspak zonjën Tania Ramos dhe pasionin e saj për veprat antike dhe të çmuara.

Jeniffer Lopez dhe Rihanna dhurojnë zërin e tyre në filmin më të ri të animuar “Home”.

Cilët janë yjet më të çuditshëm Hollivudianë në lidhje me stilin dhe çfarë ofrojnë në jetën reale?

Dashuritë e “don zhuanit” anglez Jude Law dhe moda e bukuroshes amerikane Emma Stone.


Reklama
LAJMET

Të ngjashme

Reklama
UKT
UKT

Grupi