EMISIONI 31 (SEZONI 2)

EMISIONI 31 (SEZONI 2)

10:00 31/05/2014

E bardha ngjyra e verës që nuk del kurrë nga moda.

Premiera hollivudiane e filmit të fundit ‘X-Men: Days Of Future Past’.

Makina të bukura dhe adrenalinë, vetëm në Goodwood, në Londër.

Tendencat e fundit dhe si është moda e kësaj vere për rrobabanjot në plazh.

Linja perfekte për verën dhe si të ndalim moshën në cdo stinë.

LAJMET
Të ngjashme
Delta

UKT

EMISIONI 31 (SEZONI 2)

EMISIONI 31 (SEZONI 2)

10:00 31/05/2014

E bardha ngjyra e verës që nuk del kurrë nga moda.

Premiera hollivudiane e filmit të fundit ‘X-Men: Days Of Future Past’.

Makina të bukura dhe adrenalinë, vetëm në Goodwood, në Londër.

Tendencat e fundit dhe si është moda e kësaj vere për rrobabanjot në plazh.

Linja perfekte për verën dhe si të ndalim moshën në cdo stinë.

LAJMET
Të ngjashme
Delta

UKT