JO VETEM MODE – EMISIONI 31 (SEZONI 3)

Posta

JO VETEM MODE – EMISIONI 31 (SEZONI 3)

10:50 25/04/2015

Këpucët, aksesori që plotëson stilin e çdo personi. Udhëtojmë sot mes markave më të famshme botërore por edhe në këpucë Made in Albania.

Udhëtimi i një babai në kërkim të fëmijëve të tij në kinema me aktorin Russell Crowe.

Dashuritë e mashkullit më seksi në 2011, Bradley Cooper dhe sekretet e ikonës Al Pacino.

Premiera hollivudiane e filmit të animuar “Home” me Jennifer Lopes dhe Rihanna.


Reklama
LAJMET

Të ngjashme

Reklama
UKT
UKT

Grupi

EMISIONI 31 (SEZONI 3)

Posta

EMISIONI 31 (SEZONI 3)

10:50 25/04/2015

Këpucët, aksesori që plotëson stilin e çdo personi. Udhëtojmë sot mes markave më të famshme botërore por edhe në këpucë Made in Albania.

Udhëtimi i një babai në kërkim të fëmijëve të tij në kinema me aktorin Russell Crowe.

Dashuritë e mashkullit më seksi në 2011, Bradley Cooper dhe sekretet e ikonës Al Pacino.

Premiera hollivudiane e filmit të animuar “Home” me Jennifer Lopes dhe Rihanna.


Reklama
LAJMET

Të ngjashme

Reklama
UKT
UKT

Grupi