EMISIONI 32 (SEZONI 2)

EMISIONI 32 (SEZONI 2)

09:54 07/06/2014

Premiera hollivudiane e filmit më të ri me Angelina Jolie “Maleficient”.

Një speciale për festivalin e filmit në Kanë, me yjet dhe shkëlqimin në shkallët e “Palais de festival”.

E bardha ngjyra e verës që nuk del kurrë nga moda.

Dashuritë e Scarlett Johansson dhe moda e Emma Stone.

Një tur në një nga parqet më të bukura në Shqipëri. Jo vetëm modë udhëton në Theth!

Të ngjashme
UKT

EMISIONI 32 (SEZONI 2)

EMISIONI 32 (SEZONI 2)

09:54 07/06/2014

Premiera hollivudiane e filmit më të ri me Angelina Jolie “Maleficient”.

Një speciale për festivalin e filmit në Kanë, me yjet dhe shkëlqimin në shkallët e “Palais de festival”.

E bardha ngjyra e verës që nuk del kurrë nga moda.

Dashuritë e Scarlett Johansson dhe moda e Emma Stone.

Një tur në një nga parqet më të bukura në Shqipëri. Jo vetëm modë udhëton në Theth!

Të ngjashme
UKT