JO VETEM MODE – EMISIONI 32 (SEZONI 3)

JO VETEM MODE – EMISIONI 32 (SEZONI 3)

14:13 02/05/2015

Ekluzivisht në Jo vetem mode, showgirl Alketa Vejsiu, rrëfen jetën si nënë, bashkëshorte, bisneswoman dhe prezantuese televizive.

Cilët janë filmat më prekës dhe me emocionues hollivudianë të cilët teksa i shikon, është e pamundur të mos përlotesh?

Jeta e dy anglezeve tepër të famshëm Jason Statham dhe Emma Watson.

Delta
LAJMET

Të ngjashme

AZHBR
UKT
UKT
Doktori

EMISIONI 32 (SEZONI 3)

EMISIONI 32 (SEZONI 3)

14:13 02/05/2015

Ekluzivisht në Jo vetem mode, showgirl Alketa Vejsiu, rrëfen jetën si nënë, bashkëshorte, bisneswoman dhe prezantuese televizive.

Cilët janë filmat më prekës dhe me emocionues hollivudianë të cilët teksa i shikon, është e pamundur të mos përlotesh?

Jeta e dy anglezeve tepër të famshëm Jason Statham dhe Emma Watson.

Delta
LAJMET

Të ngjashme

AZHBR
UKT
UKT
Doktori