JO VETEM MODE – EMISIONI 33 (SEZONI 3)

JO VETEM MODE – EMISIONI 33 (SEZONI 3)

14:38 09/05/2015

Metodat më të fundit për dobësim dhe tonifikim për të qënë në formë gjatë verës në plazh.

Një tur në një nga parqet më të bukura në Shqipëri. Jo vetëm modë udhëton në Theth!

Kevin James rikthehet në kinema me filmin e dytë komedi ‘Paul Blart: Mall Cop 2’, kesaj here në Las vegas.

Stili i londinezit Eddie Redmayne dhe jeta e yllit amerikan Chris Pratt.

LAJMET

Të ngjashme

KPT
KPT
UKT Doktori

EMISIONI 33 (SEZONI 3)

EMISIONI 33 (SEZONI 3)

14:38 09/05/2015

Metodat më të fundit për dobësim dhe tonifikim për të qënë në formë gjatë verës në plazh.

Një tur në një nga parqet më të bukura në Shqipëri. Jo vetëm modë udhëton në Theth!

Kevin James rikthehet në kinema me filmin e dytë komedi ‘Paul Blart: Mall Cop 2’, kesaj here në Las vegas.

Stili i londinezit Eddie Redmayne dhe jeta e yllit amerikan Chris Pratt.

LAJMET

Të ngjashme

KPT
KPT
UKT Doktori