JO VETEM MODE – EMISIONI 34 (SEZONI 3)

JO VETEM MODE – EMISIONI 34 (SEZONI 3)

10:45 16/05/2015

Një profil i veçantë i një avokati karizmatik. Rrëfimi i shkrimtarit dhe politikanit Spartak Ngjela.

Janë yjet ata që i japin suksesin një triologjie, apo filmi vetë është aq i ndjekur për të krijuar disa episode?

Premiera hollivudiane e filmit të 2-të të triologjisë “Avengers Age of Ultron” me yjet heronj.

Dashurite e londinezit seksi Michael Fassbender dhe moda e australianes fituese të 2 çmimeve Oskar Cate Blanchett.

LAJMET
Të ngjashme
KPT
KPT
UKT

EMISIONI 34 (SEZONI 3)

EMISIONI 34 (SEZONI 3)

10:45 16/05/2015

Një profil i veçantë i një avokati karizmatik. Rrëfimi i shkrimtarit dhe politikanit Spartak Ngjela.

Janë yjet ata që i japin suksesin një triologjie, apo filmi vetë është aq i ndjekur për të krijuar disa episode?

Premiera hollivudiane e filmit të 2-të të triologjisë “Avengers Age of Ultron” me yjet heronj.

Dashurite e londinezit seksi Michael Fassbender dhe moda e australianes fituese të 2 çmimeve Oskar Cate Blanchett.

LAJMET
Të ngjashme
KPT
KPT
UKT