EMISIONI 35 (SEZONI 2)

EMISIONI 35 (SEZONI 2)

11:00 28/06/2014

Profili i aktorit dhe skenaristit Matt Damon, fitues i cmimit Oskar dhe një ndër më të paguarit në Hollivud.

Cfarë është Pink Factor dhe cfarë lidhje ka me letërsinë?

Lista e gjatë e të dashurave të donzhuanit hollivudian George Clooney.

Pjesa e dytë e filmit të animuar ‘How to train your dragon 2’.

Një udhëtim në Sarandën e mrekulleshme, Festivali Ndërkombëtar i Filmit ‘Dea’, i cili ka shpallur edhe trofetë e edicionit të parë.

Të ngjashme
UKT

EMISIONI 35 (SEZONI 2)

EMISIONI 35 (SEZONI 2)

11:00 28/06/2014

Profili i aktorit dhe skenaristit Matt Damon, fitues i cmimit Oskar dhe një ndër më të paguarit në Hollivud.

Cfarë është Pink Factor dhe cfarë lidhje ka me letërsinë?

Lista e gjatë e të dashurave të donzhuanit hollivudian George Clooney.

Pjesa e dytë e filmit të animuar ‘How to train your dragon 2’.

Një udhëtim në Sarandën e mrekulleshme, Festivali Ndërkombëtar i Filmit ‘Dea’, i cili ka shpallur edhe trofetë e edicionit të parë.

Të ngjashme
UKT