EMISIONI 36 (SEZONI 2)

EMISIONI 36 (SEZONI 2)

09:00 05/07/2014

Aktorja e famshme franceze Marion Cotillard rivjen në ekranin e madh me filmin “Two days and 1 night”.

Një artist shqiptar i suksesshëm në Bruksel rrëfen për ne ekskluzivisht ndjesitë e tij për artin që hedh në telajo.

Alexander Mcqueen, edhe pse nuk jeton më, marka e tij vazhdon të jetë frymëzim dhe tepër e kërkuar në modën ndërkombëtare.

Dashuritë e komikes Cameron Diaz dhe sekretet e supermenit Andrew Garfield.

Vera tashmë ka ardhur dhe ne udhëtojmë në disa vende shumë të bukura të plazhit të Durrësit.

LAJMET
Të ngjashme
Delta

UKT

EMISIONI 36 (SEZONI 2)

EMISIONI 36 (SEZONI 2)

09:00 05/07/2014

Aktorja e famshme franceze Marion Cotillard rivjen në ekranin e madh me filmin “Two days and 1 night”.

Një artist shqiptar i suksesshëm në Bruksel rrëfen për ne ekskluzivisht ndjesitë e tij për artin që hedh në telajo.

Alexander Mcqueen, edhe pse nuk jeton më, marka e tij vazhdon të jetë frymëzim dhe tepër e kërkuar në modën ndërkombëtare.

Dashuritë e komikes Cameron Diaz dhe sekretet e supermenit Andrew Garfield.

Vera tashmë ka ardhur dhe ne udhëtojmë në disa vende shumë të bukura të plazhit të Durrësit.

LAJMET
Të ngjashme
Delta

UKT