JO VETEM MODE – EMISIONI 36 (SEZONI 3)JO VETEM MODE – EMISIONI 36 (SEZONI 3)

11:53 30/05/2015

Pushimet e ëndërruara mund ti shijoni vetëm në Sueno Delux Resort. Jo vetëm modë udhëton në Belek të Turqisë dhe ju sjell luksin e pushimeve idale.

Premiera hollivudiane e filmit “True story” për një nga kriminelët më të kërkuar nga FBI me James Franco.

Një speciale për jurinë e festivalit të Kanës, i cili gjithmonë mbledh yjet më të famshëm nga e gjithë bota.

Moda e “mbretëreshës së anglisë” në ekranin e madh, Dame Helen Mirren.
Të ngjashme


EMISIONI 36 (SEZONI 3)EMISIONI 36 (SEZONI 3)

11:53 30/05/2015

Pushimet e ëndërruara mund ti shijoni vetëm në Sueno Delux Resort. Jo vetëm modë udhëton në Belek të Turqisë dhe ju sjell luksin e pushimeve idale.

Premiera hollivudiane e filmit “True story” për një nga kriminelët më të kërkuar nga FBI me James Franco.

Një speciale për jurinë e festivalit të Kanës, i cili gjithmonë mbledh yjet më të famshëm nga e gjithë bota.

Moda e “mbretëreshës së anglisë” në ekranin e madh, Dame Helen Mirren.
Të ngjashme