EMISIONI 37 (SEZONI 2)

EMISIONI 37 (SEZONI 2)

11:35 12/07/2014

Vitet 70, që kanë lënë shenjë në vitet 1900, dhe që rikthehen në jetën tonë edhe sot.

Moda e të mrekullueshmes, fituese e cmimit Oscar, Nikole Kidman.

Clint Easwood rivjen në kinema në rolin e regjisorit me filmin ‘Jersey Boys’.

Greqia me ishujt dhe natyrën e saj, është sheshxhirimi i një filmi Hollivudian ‘The Two Faces Of January’ me Kisten Dunst.

Pushimet të paharrueshme mund të kalohen edhe në bregdetin shqiptar, sidomos në 2 vende që do t’jua sugjerojmë.

LAJMET
Të ngjashme
Delta

UKT

EMISIONI 37 (SEZONI 2)

EMISIONI 37 (SEZONI 2)

11:35 12/07/2014

Vitet 70, që kanë lënë shenjë në vitet 1900, dhe që rikthehen në jetën tonë edhe sot.

Moda e të mrekullueshmes, fituese e cmimit Oscar, Nikole Kidman.

Clint Easwood rivjen në kinema në rolin e regjisorit me filmin ‘Jersey Boys’.

Greqia me ishujt dhe natyrën e saj, është sheshxhirimi i një filmi Hollivudian ‘The Two Faces Of January’ me Kisten Dunst.

Pushimet të paharrueshme mund të kalohen edhe në bregdetin shqiptar, sidomos në 2 vende që do t’jua sugjerojmë.

LAJMET
Të ngjashme
Delta

UKT