JO VETEM MODE – EMISIONI 37 (SEZONI 3)

JO VETEM MODE – EMISIONI 37 (SEZONI 3)

11:59 06/06/2015

Supermodelja me famë botërore, Angela Martini në një intervistë ekskluzive për Jo vetëm modë, si imazhi zyrtar i Birra Tirana në Shqipëri.

Cilët janë yjet hollivudiane që janë miq të mirë në jetën e tyre personale, jo vetëm kolegë të mirë në shesh-xhirime?

Parakalimi i yjeve në Palais de festival në edicionin e fundit të festivalit të filmit në Kanë.

George Clooney vjen në ekranin e madh me prodhimin më të fundit hollivudian fantastiko-shkencor “Tomorrowland”.

Dashuritë e të sapomartuarës Amy Adams dhe jeta e komedianit Bill Murray.

Grupi
LAJMET

Të ngjashme
Grupi

EMISIONI 37 (SEZONI 3)

EMISIONI 37 (SEZONI 3)

11:59 06/06/2015

Supermodelja me famë botërore, Angela Martini në një intervistë ekskluzive për Jo vetëm modë, si imazhi zyrtar i Birra Tirana në Shqipëri.

Cilët janë yjet hollivudiane që janë miq të mirë në jetën e tyre personale, jo vetëm kolegë të mirë në shesh-xhirime?

Parakalimi i yjeve në Palais de festival në edicionin e fundit të festivalit të filmit në Kanë.

George Clooney vjen në ekranin e madh me prodhimin më të fundit hollivudian fantastiko-shkencor “Tomorrowland”.

Dashuritë e të sapomartuarës Amy Adams dhe jeta e komedianit Bill Murray.

Grupi
LAJMET

Të ngjashme
Grupi