EMISIONI 397EMISIONI 397

13:40 11/10/2013

Të ftuar:

TAN LAME – Kreu i ri i aluiznit dhe shtesa e katit

JONI PECI

EMILIANO HAJDARI

FIONA KAMBERI – Joni Peci dhe Supermodel of Albania 2013

KUSHTRIM BEKTESHI

MARIA PUPUCECSKA

MARTA TRENDAFILOVA

ROZI KOSTANI

OLA HARIZAJ

FIORI VEIZI

VILMA HODO

XHENI HALLUNI

EKZONA ADEMI

GENTI DECKA

ERJETA CUFAJ

DENIS KURUSHI – ‘Konkursi i njerëzve të humbur’ në skenën e Teatrit të Metropolit

AKIL HOXHA

EMILJANO ALIU

ZANA GUXHOLLI

ANISA PRODA – ‘Historia ime dhe studimet në UET’

ERTILA KOKA & 2 TON – ‘beb’

VALBONA MEMA – ‘Tiranë – Prishtinë’

ELI G – ‘sa si un dashuron’

ARLIND HALILI – Piktori i pazakontë

ARIOL LLUKA – Një ‘vampir’ jo si të tjerëtTë ngjashme


EMISIONI 397EMISIONI 397

13:40 11/10/2013

Të ftuar:

TAN LAME – Kreu i ri i aluiznit dhe shtesa e katit

JONI PECI

EMILIANO HAJDARI

FIONA KAMBERI – Joni Peci dhe Supermodel of Albania 2013

KUSHTRIM BEKTESHI

MARIA PUPUCECSKA

MARTA TRENDAFILOVA

ROZI KOSTANI

OLA HARIZAJ

FIORI VEIZI

VILMA HODO

XHENI HALLUNI

EKZONA ADEMI

GENTI DECKA

ERJETA CUFAJ

DENIS KURUSHI – ‘Konkursi i njerëzve të humbur’ në skenën e Teatrit të Metropolit

AKIL HOXHA

EMILJANO ALIU

ZANA GUXHOLLI

ANISA PRODA – ‘Historia ime dhe studimet në UET’

ERTILA KOKA & 2 TON – ‘beb’

VALBONA MEMA – ‘Tiranë – Prishtinë’

ELI G – ‘sa si un dashuron’

ARLIND HALILI – Piktori i pazakontë

ARIOL LLUKA – Një ‘vampir’ jo si të tjerëtTë ngjashme