EMISIONI 4 (SEZONI 3)

EMISIONI 4 (SEZONI 3)

09:00 04/10/2014

Yjet dhe fituesit e festivalit të filmit ndërkombëtar në Toronto.

Një fragrancë unike natyrale nga Fendi.

Një film i ri hollivudian për të gjetur celësin e lumturisë.

Dashuritë e aktorit amerikan Matthew McConaughey dhe stili i anglezit Michael Fassbender.

Brenda tyre leviz e gjithë jeta jonë. Do të flasim për orët e shtrenjta ose jo, por që secili mundohet ti personalizojë sipas deshirave.

LAJMET
Të ngjashme
Delta

UKT

EMISIONI 4 (SEZONI 3)

EMISIONI 4 (SEZONI 3)

09:00 04/10/2014

Yjet dhe fituesit e festivalit të filmit ndërkombëtar në Toronto.

Një fragrancë unike natyrale nga Fendi.

Një film i ri hollivudian për të gjetur celësin e lumturisë.

Dashuritë e aktorit amerikan Matthew McConaughey dhe stili i anglezit Michael Fassbender.

Brenda tyre leviz e gjithë jeta jonë. Do të flasim për orët e shtrenjta ose jo, por që secili mundohet ti personalizojë sipas deshirave.

LAJMET
Të ngjashme
Delta

UKT