EMISIONI 402

EMISIONI 402

13:30 15/11/2013

Të ftuar:

KOLORETO CUKALI

RUDINA VOJVODA

ERMAL MAMAQI

ENXHI CUKU

ERJONA KAKELI

ZAMIRA KITA

XHENI HALLULLI

BORA ZEMANI

INA GJONCI

ARIOLA BASHO

ANDIA XHUNGA

ERMELA RURI

ELONA HYSENI – Kinema, del filmi ‘Femrat’ me Ermal Mamaqin

BRUNO VESPA

BLENDI FEVZIU

HENRI CILI

MUC NANO

MAX VELO

ADRIAN CIVICI – Libra dhe autore te UET Press

ARTUR ZHEJI

ANDI BEJTJA

BLENDI KAJSIU

SAZAN GURI

ANDI BUSHATI

Të ngjashme
UKT

EMISIONI 402

EMISIONI 402

13:30 15/11/2013

Të ftuar:

KOLORETO CUKALI

RUDINA VOJVODA

ERMAL MAMAQI

ENXHI CUKU

ERJONA KAKELI

ZAMIRA KITA

XHENI HALLULLI

BORA ZEMANI

INA GJONCI

ARIOLA BASHO

ANDIA XHUNGA

ERMELA RURI

ELONA HYSENI – Kinema, del filmi ‘Femrat’ me Ermal Mamaqin

BRUNO VESPA

BLENDI FEVZIU

HENRI CILI

MUC NANO

MAX VELO

ADRIAN CIVICI – Libra dhe autore te UET Press

ARTUR ZHEJI

ANDI BEJTJA

BLENDI KAJSIU

SAZAN GURI

ANDI BUSHATI

Të ngjashme
UKT